AANBOD 

Anna Mageso biedt uitkomst voor mensen die graag zo lang mogelijk zelfredzaam en zelfstandig willen blijven en daar wat extra hulp bij kunnen gebruiken. 

We werken volgens een holistische en systeemgerichte aanpak. Dit houdt in dat we naar het geheel kijken en naar de omgeving waarin de cliënt zich bevindt.


Mantelzorgondersteuning

Anna Mageso ondersteunt in mantelzorgtaken zodat er weer ruimte ontstaat voor de naaste familie en de cliënt zo lang mogelijk een zelfredzaam en zelfstandig leven kan leiden. Een service die jou de zorg uit handen neemt en tegelijkertijd je dierbare ondersteunt bij het dagelijks leven (ADL). Dit kan een afspraak zijn bij het ziekenhuis, de kapper, tandarts of een andere activiteit. Anna Mageso haalt de cliënt op, blijft er bij of in de buurt tijdens de afspraak en brengt de cliënt ook weer netjes thuis. De dag mee opstarten, gezelschap bieden, een praatje maken, een oogje in het zeil houden of samen iets ondernemen? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Staat jouw hulpvraag er niet bij? Neem gerust contact. Samen komen we er wel uit.  

Gezinsondersteuning

Bij het runnen van een gezin krijg je geen handleiding waardoor je soms tegen zaken aanloopt waar je geen raad mee weet. Ben jij klaar met die gebroken nachten of zou je willen dat jouw kind een nacht in het eigen bed kan slapen? Vind je het lastig om de dag door te komen met jouw kind en kun je daar tips bij gebruiken? Heb je vragen over de opvoeding of de ontwikkeling van je kind? Heb je het gevoel steeds in strijd te zijn met je puber en wil je daar van af? Anna Mageso denkt graag met je mee om tot inzicht en daarbij een oplossing te komen.

Sociale ondersteuning

We leven in een maatschappij waarbij mensen  steeds meer op zichzelf zijn aangewezen. Contact maken of onderhouden is dan ook niet voor iedereen altijd even makkelijk. Anna Mageso biedt ondersteuning in het dagelijks leven. Dat kan door een luisterend oor te bieden of samen een activiteit te ondernemen. Loop je vast en wil je er graag met iemand over praten. Ook daar help ik je graag mee. Net als begeleiding bij begeleid wonen zodat jij een zelfstandig leven kunt leiden. Je staat er niet alleen voor.

Workshop 'bordje vol'

Je ziet het al een tijdje met lede ogen aan. Ze doen hun best om alle ballen hoog te houden en voor iedereen te zorgen. Als je vraagt hoe het gaat, is het antwoord vaak "Een beetje druk maar het is niet anders". 

En door...totdat het niet meer gaat. Laat deze mensen kennis maken met 'bordje vol'. 'Bordje vol' is een instrument om concreet inzichtelijk te maken waar de hulpvraag zit vanuit het perspectief van de persoon zelf.

Deze workshop is inzetbaar binnen het bedrijfsleven of op individuele basis. Het kan ook preventief worden ingezet om overbelasting te voorkomen.

Het geeft inzicht; met behulp van speelkaarten wordt de draaglast en de draagkracht (soms pijnlijk) duidelijk en concreet.
Het geeft inspiratie; wat kan er van het bordje af en wie kan daarbij helpen?
Het geeft activatie; een persoonlijk actieplan helpt om de eerste stappen te zetten

Tijdens de workshop ga je aan de slag met jezelf en maak je inzichtelijk wat er op je bordje ligt. Waar zijn jouw energiegevers en wat zijn jouw energievreters? Hoe ga je hier mee om?

Tijdsduur: 3 uur

Locatie: online of op locatie

Kosten per persoon: € 120,00 (inclusief materiaal)

Hulp op afstand

Het is niet altijd mogelijk om fysiek contact te leggen met iemand terwijl de behoefte aan ondersteuning wel heel groot kan zijn. Daarvoor biedt Anna Mageso 'hulp op afstand' aan. Deze dienst kan bestaan uit het sturen van je verhaal via mail of een ondersteunend gesprekje of appje via de telefoon. 

Steuntje in de rug

Ken jij of ben jij iemand die mantelzorg biedt en gun jij die persoon wat tijd voor zichzelf? 

Wil jij iemand een steuntje in de rug geven of op weg helpen om meer balans te krijgen in het dagelijks leven? 

Geef dan 'een steuntje in de rug' kado. Dit is een voucher die ingewisseld kan worden voor mantelzorg-, gezins- of sociale ondersteuning. Neem contact op met Anna Mageso voor de mogelijkheden.

PGB

Wordt er gebruik gemaakt van een persoonsgebonden budget (PGB) dan kunnen de kosten voor bijvoorbeeld mantelzorgondersteuning volledig vergoed worden door de Sociale Verzekeringsbank.

Frequentie

Er zijn verschillende mogelijkheden om gebruik te maken van de diensten van Anna Mageso. Bijvoorbeeld een vast aantal uren per week of per maand. Daarnaast is het mogelijk om incidenteel gebruik te maken van onze service. Samen bekijken we wat het beste past bij de situatie.

Benieuwd wat Anna Mageso voor jou kan betekenen?

Neem vandaag nog contact op voor meer informatie.

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram