WELKOM BIJ ANNA MAGESO!

Anna Mageso biedt uitkomst voor mensen die graag zo lang mogelijk zelfredzaam en zelfstandig willen blijven en daar wat extra hulp bij kunnen gebruiken. Tegenwoordig krijgen we het drukker en kunnen we niet altijd de tijd en aandacht geven of ontvangen die we zouden wensen. Dat is vaak geen onwil. Het is iets wat ontstaat. Die spagaat of gespannen elastiek. Wat zou het fijn zijn om er even niet alleen voor te staan.  

Ruime ervaring met coaching en begeleiding aan huis voor mensen met verschillende aandoeningen zoals dementie, NAH, herstel na corona, autisme, kanker, overspannen, angst en dwangstoornissen.

Er wordt gewerkt volgens een holistische en systeemgerichte aanpak. Dit houdt in dat we de totale situatie en omgeving zoveel mogelijk betrekken waarin de cliënt zich bevindt.


Mantelzorgondersteuning

Anna Mageso ondersteunt in mantelzorgtaken zodat er weer ruimte ontstaat voor de naaste familie en de cliënt zo lang mogelijk een zelfredzaam en zelfstandig leven kan leiden. Een service die jou de zorg uit handen neemt en tegelijkertijd je dierbare ondersteunt bij het dagelijks leven (ADL). Dit kan een afspraak zijn bij het ziekenhuis, de kapper, tandarts of een andere activiteit. Anna Mageso haalt de cliënt op, blijft er bij of in de buurt tijdens de afspraak en brengt de cliënt ook weer netjes thuis. De dag mee opstarten, gezelschap bieden, een praatje maken, een oogje in het zeil houden of samen iets ondernemen? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Staat jouw hulpvraag er niet bij? Neem gerust contact. Samen komen we er wel uit.  

Gezinsondersteuning

Bij het runnen van een gezin krijg je geen handleiding waardoor je soms tegen zaken aanloopt waar je geen raad mee weet. Ben jij klaar met die gebroken nachten of zou je willen dat jouw kind een nacht in het eigen bed kan slapen? Vind je het lastig om de dag door te komen met jouw kind en kun je daar tips bij gebruiken? Heb je vragen over de opvoeding of de ontwikkeling van je kind? Heb je het gevoel steeds in strijd te zijn met je puber en wil je daar van af? Anna Mageso denkt graag met je mee om tot inzicht en daarbij tot een oplossing te komen.

Sociale ondersteuning

We leven in een maatschappij waarbij mensen  steeds meer op zichzelf zijn aangewezen. Contact maken of onderhouden is dan ook niet voor iedereen altijd even makkelijk. Anna Mageso biedt ondersteuning in het dagelijks leven. Dat kan door een luisterend oor te bieden of samen een activiteit te ondernemen. Loop je vast en wil je er graag met iemand over praten. Ook daar help ik je graag mee. Net als begeleiding bij begeleid wonen zodat jij een zelfstandig leven kunt leiden. Je staat er niet alleen voor. 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram