MIJN VERHAAL

Mensen met elk hun eigen verhaal en bagage. Het beste uit de mensen halen. Daar ligt echt mijn passie. Privé kreeg ik in 2011 van dichtbij te maken met de gevolgen van de ziekte Alzheimer. Mijn schoonvader werd steeds vaker vergeetachtig en ook zijn gedrag veranderde. Hij kwam er alleen voor te staan en werd op straat gezet. Er moesten veel zaken geregeld worden waar ons gezin nog niet eerder mee te dealen had. Veel kwam op onze schouders omdat er geen andere kinderen waren die konden inspringen. Daarnaast stond ik op het punt van bevallen van ons tweede kind en had onze oudste dochter ook aandacht nodig. Er kwam veel op ons af en voor ons gevoel was er geen ruimte om na te denken. Achteraf kwam het besef dat we vijf jaar lang in een soort van overleef stand hebben geleefd. De behoefte om zoveel mogelijk in het moment te leven werd steeds groter. Nadat we afscheid hadden genomen van mijn schoonvader, werd mijn vader ernstig ziek. Weer een nieuwe ervaring erbij die we liever nog even hadden uitgesteld. We kwamen in de wereld van ziekenhuizen, behandelingen en bestralingen terecht. Wederom een intensieve periode waar veel energie en aandacht voor nodig was. Deze ervaringen hebben me dan ook doen besluiten om in 2016 het roer om te gooien. Door de jaren heen ben ik steeds dichter bij mezelf gekomen. De behoefte om meer te kunnen betekenen voor mensen die een steuntje in de rug nodig hebben of niet zo sterk staan in onze maatschappij werd steeds groter. Ik koos er voor om mijn baan op te zeggen en mijn hart te volgen. Inmiddels heb ik de HBO-opleiding voor social work doorlopen en heb ik mijn droom waar kunnen maken door middel van Anna Mageso.  

Anna Mageso

Tegenwoordig krijgen we het steeds drukker en kunnen we niet altijd de tijd en aandacht geven of ontvangen die we zouden wensen. Dat is vaak geen onwil. Het is iets wat ontstaat. Die spagaat of gespannen elastiek. Wat zou het fijn zijn om er even niet alleen voor te staan.  Zit jij wel eens met je handen in het haar of wil je gewoon eens lekker kletsen? Behoefte om even te overleggen over de opvoeding van de kinderen of de omgang met je partnerEen afspraak op het ziekenhuis waarbij het fijn is als er iemand mee gaat? Een activiteit ondernemen met iemand aan je zijde? Voor dergelijke situaties kan Anna Mageso uitkomst bieden. We hebben een ruime ervaring met begeleiding aan huis met betrekking tot verschillende aandoeningen zoals dementie, niet aangeboren hersenletsel (NAH), herstel na corona, autisme, kanker, overspannen, angst en dwangstoornissen.

Anna Mageso ondersteunt in mantelzorgtaken zodat er weer ruimte ontstaat voor de naaste familie en de cliënt zo lang mogelijk een zelfredzaam en zelfstandig leven kan leiden. Een service die jou de zorg uit handen neemt en tegelijkertijd je dierbare ondersteunt bij het dagelijks leven (ADL). Dit kan een afspraak zijn bij het ziekenhuis, de kapper, tandarts of een andere activiteit. Anna Mageso haalt de cliënt op, blijft er bij of in de buurt tijdens de afspraak en brengt de cliënt ook weer netjes thuis. De dag mee opstarten, gezelschap bieden, een praatje maken, een oogje in het zeil houden of samen iets ondernemen? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Staat jouw hulpvraag er niet bij? Neem gerust contact. Samen komen we er wel uit.  

Bij het runnen van een gezin krijg je geen handleiding waardoor je soms tegen zaken aanloopt waar je geen raad mee weet. Ben jij klaar met die gebroken nachten of zou je willen dat jouw kind een nacht in het eigen bed kan slapen? Vind je het lastig om de dag door te komen met jouw kind en kun je daar tips bij gebruiken? Heb je vragen over de opvoeding of de ontwikkeling van je kind? Heb je het gevoel steeds in strijd te zijn met je puber en wil je daar van af? Anna Mageso denkt graag met je mee om tot inzicht en daarbij een oplossing te komen.

We leven in een maatschappij waarbij mensen  steeds meer op zichzelf zijn aangewezen. Contact maken of onderhouden is dan ook niet voor iedereen altijd even makkelijk. Anna Mageso biedt ondersteuning in het dagelijks leven. Dat kan door een luisterend oor te bieden of samen een activiteit te ondernemen. Loop je vast en wil je er graag met iemand over praten. Ook daar help ik je graag mee. Net als begeleiding bij begeleid wonen zodat jij een zelfstandig leven kunt leiden. Je staat er niet alleen voor.

Benieuwd wat Anna Mageso voor jou kan betekenen?

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

CONTACTGEGEVENS

Telefoonnummer: 06-51445042

E-mail: Info@annamageso.nl

KVK: 77554043

AGB-CODE: 41787141 

IBAN: NL 68 RABO 0352140453

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram